İstanbul'a Yapılan Müze Gezilerimiz Çok Keyifli Geçti

08.11.2022 336

Okulumuz Kültür Edebiyat, Kitap Okuma, Görsel Sanatlar ve Gezi Kulüplerinin ortak düzenlediği "İstanbul Müze Gezileri" etkinliğimiz çok keyifli geçti.

Gezi rotasının ilk durağı Sadberk Hanım Müzesi oldu. Öğrencilerimiz burada "Kuşların Hikayesi" sergisini ziyaret etti. Sonraki durağımız olan Aşiyan Müzesi'nde Tevfik FİKRET birçok yönüyle öğrencilerimize tanıtıldı. Gezimizin son durağı ise Pera Müzesi oldu. 17. İstanbul Bienali'nin yapıldığı Pera'da öğrencilerimiz genel tema etrafında oluşturulan birçok sanat eserini inceleme fırsatı buldu.

Sanat dolu bu gezi etkinliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen kulüp danışman öğretmenlerimiz, Özgen PAMUK, Özgün MAZMAN, Güzin İLTÜZER ve Nermin Y. KORDE'ye çok teşekkür ediyoruz.

08-11-202208-11-202208-11-2022