Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi

Örencimiz Furkan Bizkevelci ve Danışman Öğretmeni Gülizar VAREN Fen Lisesi Kongresinde İlimizi ve  okulumuzu temsil ettiler.Yine öğrencimiz Hakan Ünal kongrede izleyici olarak yer almıştır.Çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

09.05.2018 329

Fen liselerinde öğrenim gören öğrencilerin; bilimsel çalışmalarının paylaşılması, bilimsel platformlarda sunumu ve yaygınlaştırılmasının sağlanması, bilimsel düşünme, araştırma yapma, akademik çalışmalara alt yapı oluşturabilecek analitik düşünme becerilerinin geliştirilmesi, bilim insanları ve akademisyenlerle bir araya getirilmesi, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin paylaşılacağı platformların oluşturulması, bilim ve teknolojiyle ilgili alanlarda yeni bilgiler üretmelerinin teşvik edilmesi, bilimsel araştırma çalışmalarının geliştirilmesi ve kurumsallaştırılması, iletişim ve etkileşimlerinin artırılması amacıyla Ankara'da düzenlenen Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi 3 Mayıs 2018 tarihinde Müsteşar Yardımcımız Sayın Yusuf BÜYÜK ve üst düzey protokolün katıldığı açılış töreni ile başlamıştır.

09-05-2018