Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi

Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi

Genel Müdürlüğümüze bağlı Fen liseleri arasında "Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi" Ankara Pursaklar Fen Lisesi koordinatörlüğünde 03-04 Mayıs 2018 tarihlerinde Ankara´da gerçekleştirilecek olup;Kocaeli İlini temsilen bilim kurulu tarafından okulumuz Öğrencisi Furkan BİZKEVELCİ´nin bildirisi kabul edilmiştir.Danışman Öğretmenimiz Gülizar VAREN ve Öğrencimiz Furkan BİZKEVELCİ´yi tebrik ederiz.

10.04.2018 584

 

10-04-2018

Fen Liseleri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek,, bilimsel yöntem basamaklarını kullanarak araştırma ve proje faaliyetlerini yürütmelerini sağlamak amacıyla Genel Müdürlüğümüze bağlı fen liseleri arasında "Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi" Ankara Pursaklar Fen Lisesi koordinatörlüğünde 03-04 Mayıs 2018 tarihlerinde Ankara´da gerçekleştirilecektir.

"Teknolojiye Millî Bakış ve Üretimde Yerlilik" konusunda düzenlenecek kongrenin alt başlıkları ise "Bilişim Teknolojileri", "Akıllı Sistemler", "Enerji Teknolojileri", "Savunma ve Havacılık Teknolojileri" olarak belirlenmiştir.