eTwinning Projelerimizin Sonuna Geldik

eTwinning Projelerimizin Sonuna Geldik

Öğretmenlerimiz Vildan YILMAZ ORTADAĞ ve Gamze AKIN'ın öğrencilerimizle birlikte yürüttüğü Uçurtmam Piyano Hayallerim Mavi ve Eğitimde Oyun ve Kaçış Odaları Oryantasyon Uygulamaları adlı eTwinning projeleri tamamlandı.

09.06.2021 269

İngilizce öğretmenimiz Vildan YILMAZ ORTADAĞ danışmanlığında yürüttüğümüz Uçurtmam Piyano Hayallerim Mavi isimli eTwinning  projemizin sonuna geldik. Kocaeli, Hakkari, İzmir, Sakarya ve  İstanbul illerinden 8 üye öğretmen ve öğrencilerin ortaklaşa gerçekleştirdiği projemizde öğrencilerimiz, mutluluğu anlatan hikayeleri kaleme aldılar. Projede görev alan öğrencilerin yazdığı hikayelerden oluşan ortak bir e-kitap meydana getirildi. 

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gamze AKIN danışmanlığında yürütülen Eğitimde Oyun ve Kaçış Odaları Oryantasyon Uygulamaları isimli projemiz siber suçlular tarafından okul kayıt bilgileri çalınan öğrencilerin ders kazanımlarından oluşan şifreleri çözerek kayıt bilgilerini geri almaları üzerine kurulu idi. 9. Sınıf öğrencileri okulumuzun güvenlik, bilişim sınıfı, kütüphane, kantin, bahçe vb. bölümlerini şifreleri çözerek dolaşma ve oyunu tamamlama imkanı buldu. 

Projelerimizde yer alan Elif ELİEYİ, Sevim Işık ÜNLÜ, İrem Ayça EKEN, Melda Aysegül YİRMİBEŞ, Eslem Elif SIĞIRCI, Fatma Betül KAYA ve Utku Ufuk İMAN isimli öğrencilerimize teşekkür ederiz.