Erasmus Akreditasyon Programına Başvurumuzu Gerçekleştirdik

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Okul Eğitimi Alanında Akreditasyon Konsorsiyum Başvurumuzu Gerçekleştirdik.

24.04.2021 368

Proje ekibimiz, Erasmus akreditasyonu kapsamında konsorsiyum katılımı için  gerek yüzyüze gerek çevrimiçi toplantılar gerçekleştirdi. Toplantılarda öncelikli olarak öğretmenlerimizin mesleki gelişim beklentileri ve kurum stratejik planımız doğrultusunda ihtiyaç duyulan kurslar belirlendi. Bu çerçevede yurtdışı eğitimleri için kurum başvurumuz gerçekleştirildi.

Kasım ayında açıklanacak değerlendirmelerin olumlu olması halinde öğretmenlerimiz Okul Eğitimi Hareketliliği kapsamında Yapılandırılmış Kurslara katılım sağlayacaklar.

Başvuru sürecinde emeği geçen öğretmenlerimize ve desteğini esirgemeyen okul yönetimimize teşekkür ederiz.

24-04-202124-04-2021