15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Ailesine Hoşgeldiniz

19.07.2023 881

Ortaöğretime geçiş sürecinde okulumuzu tercih ederek 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi ailesinin bir parçası olmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor, öğrencilerimize "Ailemize Hoşgeldiniz" diyoruz.

Kayıt işlemleri e-okul sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleşen öğrencilerimizin T.C. kimlik kartı (nüfus cüzdanı) ve velileri (anne-baba veya kanuni temsilcileri) ile birlikte 7-25 Ağustos tarihleri ve 10.00 - 16.00 saatleri arasında okulumuza gelerek öğrenci bilgi formunu ve seçmeli ders belirleme dilekçesini doldurmaları gerekmektedir.

11 Eylül'de başlayacak 2023-2024 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.